Ja es pot llegir online el número 26 de la revista Vicolot-CostaBrava
Revistes  
Ja es pot llegir online el número 26 de la revista Vicolot-CostaBrava

“Podran tallar totes les flors, però no podran aturar la primavera”, aquesta bonica i eloqüent frase de Pablo Neruda ens acosta ja a aquesta època de l’any on les coses semblen adquirir un nou rumb i una nova dimensió. Creiem que el nostre projecte és un exemple de superació i de constància. Seguim caminant a poc a poc però intentem que aquestes passes siguin el més fermes possibles. Allò veritablement important és no apartar-se del camí.

Arribem al número 26 i estrenem l’any 2014 amb un ampli reportatge sobre Caldes de Malavella, interessantíssima vila de la comarca de la Selva, a mig camí entre la Costa Brava i les zones que van veure néixer la nostra revista, Osona i la Garrotxa. Veurem com l’aigua termal n’és el seu patrimoni més característic ja que l’evolució al llarg del temps, incloent-hi la cultura artística, en beu directament.

Continuarem presentant-vos els “Sopars Maridats” que cada any organitza el prestigiós col·lectiu “Cuina de l’Empordanet” i que compta amb la col·laboració de la DO Empordà. Tindreu l’oportunitat de tastar meravellosos plats entre el febrer i el juny de 2014 en els millors restaurants de la Costa Brava.

Hem inclòs també en aquesta edició dues pàgines dedicades a la fira “Casar-se a Osona”, que compleix la segona edició i que anirà del divendres 21 de març fins el diumenge 23. Una cita ineludible per les parelles que estiguin pensant a “donar-se el sí”.

Com ja ve sent habitual, informacions sobre activitats la ciutat d’Olot, amb Olotx2, un cap de setmana ple de propostes a meitat de preu i de la que en teniu molta informació a les pàgines centrals i finalment, el nostre “Club dels Recomanats” amb l’Hotel Cluc de Begur i el Windoor d’Empuriabrava com a recomanacions més destacades.

Que tingueu un bon final d’hivern i que gaudiu de les experiències que ens ofereix el nostre territori! 

Llegeix la revista.

Centelles és Màgia
guiacat
prp