Castell d'Aro convoca la 34a. edició del concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques que s'exposaran al castell de Benedormiens
Platja d'Aro  
Castell d'Aro convoca la 34a. edició del concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques que s'exposaran al castell de Benedormiens

La regidoria turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro convoca el 34è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques, que repartirà 4.000 euros en premis. Les bases, que es poden consultar a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro i al lloc web municipal, preveuen quatre categories en la modalitat de pessebres: dues d’infantils (fins a 8 anys, i de 9 a 12 anys), juvenil (de 13 a 16 anys) i adults (a partir de 17 anys). En diorames i composicions nadalenques hi ha una única categoria, oberta a tothom i per a totes les edats. Les obres participants s’exposen al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro del 22 de desembre al 12 de gener. La mostra s’inaugurarà el diumenge 22 de desembre (18 h), i es pot visitar, en entrada lliure, els caps de setmana (11 -13 h i 17-21 h), 24 i 31 de desembre i 5 de gener (11-13 h), i 25 i 26 de desembre, i l’1 i 6 de gener (17 -21 h). Lliurament de premis, també al castell el diumenge 12 de gener de 2014 (12 h).

.El termini per lliurar els treballs acaba el dissabte 21 de desembre a les (20 h), sempre que hi hagi espai disponible a les sales d’exposició. S’han de presentar amb un lema en un lloc visible i acompanyar-los d’un sobre tancat amb les dades personals, DNI i telèfon de contacte del participant. En la modalitat infantil i juvenil de la categoria de pessebres cal respectar que les composicions estiguin elaborades íntegrament sense la participació d’adults. Simultàniament a l’exposició del concurs, el Castell de Benedormiens acull els mateixos dies i horaris la mostra amb els treballs de Nadal de les escoles del municipi, i les obres participants al concurs de felicitacions nadalenques de la Biblioteca Mercè Rodoreda.  

Més enllà d’aquest concurs i exposicions simultànies, altres activitats de Nadal programades al municipi han estat l’Encesa de Llums de Nadal (divendres 6 de desembre), i el 3r Concurs de corals i cançons de Nadal (7 i 8 de desembre). Les properes propostes són dissabte 14 de desembre: lliurament de premis del 3r Concurs de Corals i Cançons de Nadal amb l’actuació de les formacions guanyadores d’enguany Yes The Music! i L’Esclop (18 h Plaça Major), i el concert amb el Quartet de Guitarres Miquel Llobet (20 h Església parroquial de Platja d’Aro). També els tallers infantils de Nadal a càrrec de l’Associació d’Empresaris al carrer Verdaguer de Platja d’Aro (dissabte 21 de desembre 16-20 h carrer Verdaguer), el concert de Nadal amb la Coral de la Vall d’Aro a l’església de Santa Maria de Castell d’Aro (diumenge 22 de desembre 20.30 h), el 55è Pessebre Vivent de Castell d’Aro (22, 25, 26 i 29 de desembre; i 1 i 6 de gener 19 h); el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener 16-20 h) i la Cavalcada dels Reis de l’Orient (5 de gener 18 i 20 h).

Centelles és Màgia
guiacat
prp