Descobriu Girona: circuits d'orientació
Girona  
Descobriu Girona: circuits d'orientació

Activeu-vos amb els quatre circuits d'orientació que podeu fer a Girona des del 14 d'abril fins al 31 de desembre de 2013, que us permetran descobrir la ciutat i el seu entorn natural d'una manera divertida i entretinguda. Gaudiu d'aquesta nova experiència i, a més, si completeu algun dels diferents circuits, participareu en el sorteig d'una gran varietat de premis. Tots els circuits són de dificultat baixa i aptes per a totes les edats i públics!

Aquesta iniciativa ha estat desenvolupada en col·laboració amb el club Aligots d'orientació i forma part del projecte Res'pir, "Un procés de qualitat per un turisme actiu sostenible en l'espai transfronterer", finançat pel Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013 de la Unió Europea.

Com funciona

  • Aconseguiu un plànol dels circuits en alguna de les oficines de turisme de la ciutat.
  • Trieu l'itinerari i localitzeu les 10 fites mitjançant el plànol i la pista que us facilitem. Per localitzar-les podeu seguir l'ordre que vulgueu, no heu de seguir cap itinerari prefixat. Cada circuit es distingeix per un color (verd, blau, vermell i groc).
  • Quan trobeu una fita, apunteu-ne el codi de control a la graella corresponent, que trobareu al plànol i al formulari d'aquest web.
  • Per participar en el sorteig que es farà a final de temporada, registreu els vostres codis en aquesta pàgina web o lliureu la graella degudament emplenada a qualsevol de les oficines de turisme de la ciutat. Per poder participar en el concurs, haureu d'haver completat com a mínim un dels circuits i haver localitzat correctament les 10 fites.

 

Llegir més

Centelles és Màgia
guiacat
prp