Diumenge 27 d'octubre, arriba la Fira de Brocanters a Platja d'Aro
Platja d'Aro  
Diumenge 27 d'octubre, arriba la Fira de Brocanters a Platja d'Aro

Fira de Brocanters de Platja d’Aro, el diumenge 27 d’octubre (9-14 h) a la Plaça Els Estanys de Platja d’Aro, annexa a l’estació d’autobusos, de la mà de l’Associació Els Encants del Baix Empordà. L’activitat es repeteix cada darrer diumenge de mes.

 

Fins al mes passat, durant anys en dues etapes diferents, aquesta fira es feia simultàniament amb el mercat mensual 2a mà, que l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha suspès, fruit de les disfuncions que s’hi produïen i de les dificultats d’aplicar-hi el reglament que el regulava (i que serà derogat en el proper ple municipal).

Però, perquè els ciutadans puguin donar una sortida útil als estris vells dels seus domicilis, des del consistori s’organitza Fem dissabte! · Trobada Local d’Articles d’Ocasió, dos cops l’any –tardor i primavera-. La primera serà el dissabte 2 de novembre de 2013 a la Plaça Els Estanys de Platja d’Aro (8.30-14 h).

Només podran ser-hi presents persones físiques, majors de 18 anys, empadronades al municipi amb un antiguitat mínima de 3 anys. La participació és gratuïta, però limitada a 50 places (tot i que en funció de la demanda es podria ampliar). El període d’admissió –per ordre d’inscripció- és del 7 al 29 d’octubre de 2013, mitjançant la presentació d’instància genèrica a l’ajuntament.


Fira de brocanters a Platja d'Aro

Diumenge 27 d’octubre · 9-14 h Plaça dels Estanys

A càrrec de l’Associació d’Encants del Baix Empordà

Se suspèn el mercat de 2a mà que s’hi feia simultàniament

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com

Centelles és Màgia
guiacat
prp