Vicolot Magazine, número 24 en versió online
Revistes  
Vicolot Magazine, número 24 en versió online

Amb la tardor ja plenament instal·lada als nostres cossos i amb aquell ritme frenètic que ja indica que el setembre és aquí, ja hem deixat enrere l’estiu per endinsar-nos en el nostre dia a dia. Des de la nostra plataforma, aquesta tornada a la feina us la proposem ben distreta, amb una entrevista amb en Ramon Riera, actual alcalde de Torrelavit i Diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona que ens explica com la marca “Barcelona és molt més” s’està desplegant pel territori, mostrant una vegada més, la gran diversitat paisatgística i cultural del nostre país.

Quan les coses anaven sobre rodes, els catalans i catalanes viatjàvem a l’altra punta del món per a descobrir llocs increïbles i d’altres potser de més normals. Actualment, posar en valor els atractius que tenim a casa nostra és una opció molt més econòmica i alhora, molt vàlida. Per exemple, una visita enoturística als paisatges de vinya a la tardor del Penedès o a d’altres contrades catalanes és una excel·lent opció per aquests propers mesos. Per aquest motiu i veient que molts dels nostres lectors i lectores demandàveu una secció on des del nostre subjectiu criteri us mostréssim propostes i activitats, hem creat “el Club dels Recomanats” on a cada número, en format físic i digital, presentarem diversos establiments que tenen un saber fer o una singularitat mereixedora d’una visita. Hem començat amb la botiga “La Nina” de Torelló, un nou concepte de botiga de roba per a nens i nenes amb el denominador comú de la roba autòctona i de qualitat, per continuar amb les Gorges de la Fou, considerades les més estretes del món. Acosteu-vos al Vallespir, a la Catalunya nord i deixeu-vos meravellar.

Finalment, una visita al Celler Espelt de Vilajuïga (Alt Empordà) i a la saborosa Baiona (un embotit molt reconegut) que elaboren a Can Japot d’Olot completaran les nostres recomanacions per aquesta edició.

Gaudiu molt de la tardor i no us oblideu d’una obligada cita de la que també fem esment en aquest número: la Fira Orígens, la segona edició d’aquesta fira agroalimentària de productes d’alta qualitat que se celebrarà a Olot els propers 9 i 10 de novembre.

Bona tardor a tots i a totes!

Llegeix la revista

Centelles és Màgia
guiacat
prp