El número 22 de Vicolot-CostaBrava en versió online
Revistes  

                Des de que la nostra plataforma informativa s’ha encaminat al turisme de proximitat entre l’interior i la costa i a la inversa, s’han obert moltes més portes. Ja no només trepitgem les terres osonenques i garrotxines sinó que valls com les de Camprodon o el Pla de l’Estany també tenen cabuda dins del nostre projecte.

                Vam començar el novembre de l’any 2009 i ja són 22 els números que acumulem. Tot i aquesta petita experiència, el nostre discurs sempre està fonamentat en el treball diari: la constància i l’estima pel territori, entre molts altres factors, fan possible que Vicolot-CostaBrava pervisqui.

                En aquest número, hem viatjat fins a la Vall de Camprodon, una destinació turística de proximitat, des d’on es pot gaudir un entorn i un patrimoni únic tots els dies de l'any: descobrirem i redescobrirem una vall d’obligada visita fent un periple per la seva diversitat natural, paisatgística, etnològica i cultural.

                En un altre dels extensos reportatges, el Pla de l’Estany en serà el protagonista. Aquesta comarca, creada l’any 1988 en un referèndum, té Banyoles com a capital i centre neuràlgic, i és des d’on surten la majoria de rutes que conjuguen a la perfecció natura i patrimoni: la vila romana de Vilauba a Camós, les coves prehistòriques de Serinyà o l’arxiconegut estany de Banyoles són punts de parada obligada si recorreu aquella zona.

                Canviant de rumb fins a Platja d’Aro, trobareu un petit reportatge sobre el cinquantè aniversari del Càmping Valldaro, tot un referent de la Costa Brava pel què fa a turisme, i seguint per aquella zona, encetem una sèrie d’articles de salut amb el Balneari Vichy Catalan, amb seu a Caldes de Malavella.

                Desitgem que gaudiu molt d’aquest número i de totes les propostes que us hem preparat.

Centelles és Màgia
guiacat
prp