El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes
Blanes  
El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes

El Jardí Botànic Marimurtra, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional pel govern de Catalunya, va ser fundat fa més de vuitanta anys per l'alemany Carl Faust, mecenes de les ciències biològiques, amb la intenció de constuir a Blanes una seu internacional per a la recerca científica.


Amb una extensió d'unes 4 ha dins una finca amb domini de bosc mediterrani, és un dels jardin botànics més notables d'Europa. S'hi cultiven plantes corresponents a unes 3.000 espècies i està dividit en tres zones –subtropical,temperada i mediterrània- en les quals, a més de la flora autòctona, es troben representades diverses agrupacions vegetals dels cinc continents. La visita ens acostarà als penya-segats que voregen el mar des d'on podem contemplar una de les panoràmiques més belles de la Costa Brava.


El Jardi pertany a la Fundació Privada Carl Faust, que gestiona igualment l'Estació Internacional de Biologia Mediterrània. Els objectius de la Fundació són, a més del manteniment de les col•leccions de plantes vives, llavors i herbaris, la conservació de flora endèmica o amenaçada, la recerca i la difusió del coneixament del regne vegetal.

HORARIS

Juny,juliol, agost i setembre: 09:00 a 20:00 h
Abril, maig i octubre: 09:00 a 18:00 h
Novembre, desembre,gener,febrer i març: 10:00 a 17:00 h

Desembre: 25 i 26 • gener: 1 i 6: Tancat

Pg. de Carles Faust, 9
Ap. de correus 112
17300 Blanes
Tel/Fax 972 330 826
marimurtra@marimurtra.cat
www.marimurtra.cat

Centelles és Màgia
guiacat
prp