Inaugurada la nova seu de la biblioteca Josep Maria de Garganta a Sant Feliu de Pallerols
Vall d'Hostoles  
Inaugurada la nova seu de la biblioteca Josep Maria de Garganta a Sant Feliu de Pallerols

El passat dissabte 1 de juny, es varen inaugurar les noves instal·lacions de la biblioteca de la població. L’acte va estar presidit pel Sr. Joan Cañada Campos, secretari de Coordinació i Cooperació de les Administracions Locals de la Generalitat de Catalunya, pel Sr. Xavier Soy i Soler, Vicepresident segon i Diputat de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social de la Diputació de Girona, la Sra. Carme Fenoll i Clarabuch  Cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la Sra. Carme Renedo Puig Cap del Servei de Biblioteques de Girona.

La Biblioteca de Sant Feliu de Pallerols va ser inaugurada l’any 1986 en els baixos de l’ajuntament. En aquests vint-i-set anys, la biblioteca ha anat creixent en nombre de fons, de visitants i de serveis. Li convenia una ampliació.

Ara disposem d’un nou espai. Més ampli, modern, adaptat a les exigències actuals en els baixos de la nova escola bressol.

Sant Feliu de Pallerols torna a estar d’enhorabona estrenant les instal·lacions  d’un servei públic, gratuït, a l’abast de tothom i  sempre necessari.

Sant Feliu de Pallerols doncs,  té el privilegi de disposar d’una biblioteca amb un fons de més de vuit mil documents que forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya,  ara,  amb un mobiliari i instal·lacions nous.

L’ajuntament ha tornat a fer bé la seva feina. Els habitants de Sant Feliu poden gaudir d’ aquesta infraestructura renovada que proporciona coneixements, entreteniment, accés a les noves tecnologies, ... en definitiva cultura. 

Centelles és Màgia
guiacat
prp