4a Fira de la ratafia i productes de la terra de Centelles
Centelles  
4a Fira de la ratafia i productes de la terra de Centelles

Ja està aquí, la 4a Fira de la ratafia i productes de la terra, organitzada per l'Ajuntament de Centelles i que es farà el dissabte 1 de juny (tot el dia) i diumenge 2 de juny (al matí). 
  
LA FIRA 
L'espai firal aglutinarà parades de ratafia, un licor tradicional d'herbes de la nostra terra, fet a base de nous verdes i herbes, però també parades de la millor selecció de productes autòctons: embotits, formatges, melmelades, plantes aromàtques i medicinals, etc. També apostem pels productes artesanals, ecològics i naturals 
  
LES ACTIVITATS DE LA FIRA 
En el document adjunt trobareu les diferents activitats programades per la fira. Destaquem les relacionades amb la ratafia; gastronòmiques; pels estudiosos de les herbes i els amants de la cuina i els hàbits naturals; culturals; pels menuts, etc. A més, diumenge al matí els establiments comercials de Centelles estàn oberts, i el diumenge és mercat setmanal. 
  
Properament us farem arribar el pòster de la fira, que amplia aquesta informació preliminar. Aigrairem que, si ho considereu convenient, en feu difusió entre els vostres amics i familiars, i us convidem a visitar-nos i conèixer la nostra vila, perquè ja ho diu el nostre lema... Centelles és Màgia!  
  
Més informació al web de l'Ajuntament: www.centelles.cat http://www.centelles.cat/>   
També podeu seguir-nos a Facebook: Ajuntament de Centelles o bé Fira de la Ratafia i Mercat de la Terra de Centelles

descarregar pdf
Centelles és Màgia
guiacat
prp