Blogs
En aquest blog podreu trobar diferents cartells de l'actualitat sobre llibres, biblioteques, aspectes diversos de la lectura...
Blog en català que parla de la literatura en general i dels autors que més m'agraden al creador d'aquest espai.
Blog per donar a conèixer els diferents campanars ja siguin de Catalunya com de la resta del món. 
ComiCat és un bloc sobre còmics en català realitzat per un grup de blocaires amants del còmic.
80 grams neix per la passió de la literatura catalana. Hi podràs trobar tot tipus d'article sobre llibres, autors, editorials, activitats literàries, entrevistes diverses... És...
En aquest espai podreu trobar tot tipus d'entrades les quals ens informen del nostre patrimoni cultural, des de diferents museus a escultures o llocs del nostre territori.
Aquest blog dels amics de la Música de Manlleu ofereix informació sobre els cicles de concerts del municipi.
Blog del Roncato Club Patí Vic on s'hi detallen les activitats, noticies, programa, fotografies i fins i tot els “marujeos” interns de la Penya.
Blog que tracta i avisa de les activitats que es porten a terme pels més menuts de la Vall d’en Bas. Gestionada per una estudiant de mestre d’educació infantil de la Uvic.
 L'Associació Musical de La Vall d'en Bas organitza cada any (des de l'any 2000) durant els caps de setmana del mes de juliol els "Concerts d'Estiu a La Vall d'en Bas.
Blog de l'Aula Oberta de l'Esquirol que aposta pel coneixement i pel debat amb la intenció d'estimular una participació ciutadana serena, conscient i amb arguments.
Blog de l'Escola de Música Municipal de Roda de Ter "El Faristol". S'hi expliquen els actes que cel·lebraran properament.
Blog de lingüística casolana i amor a la llengua catalana. L’autora es planteja i resol dubtes quotidians referents a aquest àmbit.
guiacat
prp