Blogs
M'agrada Compartir Catalunya és un espai on molt sovint trobaràs diferents excursions i destins de la terra catalana on podràs visitar i fer de turista molt aprop de casa teva.
En aquest blog hi ha diferents rutes explicades amb detall de diferents indrets desconeguts de Catalunya. És un blog que fa molts anys que està en funcionament i per tant, hi ha una gran...
Els Cingles de Collsacabra va néixer a finals dels anys 70 al poble de Tavertet. Uns quants amics, alguns fills del poble i altres aferrats a aquesta terra aspra, decidiren tirar endavant l'edició...
Aquí trobareu històries, relats de sortides, propostes d'excursions... que fan referència única i exclusivament a Catalunya i/o als territoris de parla catalana.   
Són un grup d’amics que fan senderisme per la comarca. El blog els serveix per deixar constància de les rutes i per a compartir-les. Tothom que vulgui pot afegir-s’hi!
Blog del Centre Excursionista de l’Esquirol. S’hi expliquen totes les activitats que s’han portat a terme i les properes.
Blog que tracta sobre l’encant i les múltiples opcions turístiques que ofereix les Planes d’Hostoles. S’hi troben  rutes amb bicicleta, rutes a peu, peculiaritats i tradicions. 
Blog d’en Ramon Roura. Des de 2008 busca els diferents gorgues que hi ha a la Garrotxa, els comenta i fotografia. La seva recerca, tot i que encara no ha acabat, és meravellosa.
Blog del Grup Excursionista de l'Ateneu Roig titulat "Por llanuras y montañas". Són un grup de gent de la comarca que sense cap ànim de lucre s'organitzen per gaudir de la natura i divertir-se.
Blog del Centre Excursionista d’Olò. S’hi detallen les activitats que es duran a terme i les que ja s’hi han fet. Gairebé totes commemoren el poble.
Blog d’en Lluís Balasch. Es dedica a recorrer i fer molt bones fotografies a les masies del Collsacabra i les Guilleries encara que no estiguin en bon estat de conservació.
guiacat
prp